AANBOD

Bij een zweethut ceremonie worden er roodgloeiende stenen binnen gebracht in een hut van wilgentakken die afgedekt is met dekens. Het is er donker en warm. 

Van daaruit gaan we ademen en ons verbinden.  Van oorsprong is het een plek van gebed om  te erkennen, danken en steun te vragen aan datgene wat groter is dan woorden.  Ook de verbinding met onszelf en dat wat we meedragen in ons hart neemt een belangrijke plaats in bij hoe ik deze ceremonies begeleid.

De zweethutweekenden starten zaterdag om 11u00 en eindigen zondag om 12u30. 

Zweethut ceremonie voor zowel mannen als vrouwen

Bij deze gemengde groepen zijn de polariteit tussen het mannelijke en het vrouwelijke en hoe daarin zowel autonomie als verbinding te ervaren thema’s die specifiek aan bod kunnen komen.

Prijs = 95 € inclusief de maaltijden en een overnachting in een authentieke yurt.

Zweethut ceremonie voor mannen

Bij deze setting brengen we het weekend door met alleen mannen.  We staan stil bij hoe het is om de  dag van vandaag man te zijn.  Wat hebben we geleerd van onze vaders en welke pijn hebben we hierin nog te helen om zelf als man in vrijheid ons eigen pad te gaan.   Hierin delen we zowel onze kwetsbaarheid als onze kracht met elkaar.  Dat zijn de thema’s die in deze weekends naar voor komen.     

Prijs = 95 € inclusief de maaltijden en een overnachting in een authentieke yurt. 

Uitgebreid zweethutweekend

Tijdens dit weekend starten we al op vrijdagavond met kennismaken, lichaamswerk en dansen.  En daarna gaan we zowel op zaterdag als op zondag in de zweethut.  Dit programma creëert een diepe doorwerking van wat de zweethut als ceremonie te bieden heeft.

Dit weekend start op vrijdagavond om 20u00 en eindigt zondag om 17u00.

Prijs = 235 € inclusief de maaltijden en overnachtingen.

Besloten zweethutten

Het is ook mogelijk om met een eigen groep vrienden/familie de zweethut ceremonie te ervaren.  Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaardag, trouw, geboorte, nagedachtenis.  De gebeurtenis komt centraal te staan en creëert verbinding tussen de mensen die deelnemen.

De prijs wordt afgesproken in overleg en is afhankelijk van het aantal deelnemers en de duur van het programma.

Deze ceremonie houdt in dat er een groot vuur gemaakt wordt.  De rode kooltjes die daar uit voortkomen worden op de grond uitgespreid tot een pad waar we met onze blote voeten overheen wandelen. 

De achtergrond is dat wat onmogelijk lijkt voor ons toch vaak mogelijk is als we het doen vanuit ons hart en met passie, enthousiasme en vertrouwen.  Angst is een heel krachtige energie als we leren om er met om te gaan.  Dit ritueel leert ons hoeveel moed, kracht en creativiteit elk van ons in zich heeft en ons in staat stelt om onwaarschijnlijke zaken te realiseren in het leven.

De vuurloop weekenden starten zaterdag om 13u00 en eindigen zondag om 12u30.

Prijs = 100 € inclusief de maaltijden en een overnachting in een authentieke yurt

Tijdens dit weekend gebruik je je handen en creativiteit om je eigen drum te maken.  Creëren vanuit je hart geeft voldoening en dat zal je tijdens dit weekend ook kunnen ervaren.  De drum draagt veel medicijn in zich zoals leren trouw te blijven aan je eigen tempo, expressief durven zijn over wat er in je leeft, verbinding maken met het spirituele en de levensenergie die vrijkomt wanneer je danst.  Al deze thema’s komen aan bod tijdens deze workshop.

We starten deze workshop vrijdag om 20u00 en eindigen zondag om 17u00.

Prijs = 435 € inclusief de overnachtingen, maaltijden en het materiaal voor de drum

Deze training is bedoeld voor wie geïnspireerd wil worden door de natuur met haar verschillende seizoenen en windrichtingen.  In elk seizoen staan we stil bij de kwaliteiten ervan en hoe die ons als mens kunnen inspireren.  Elk seizoen gaat gepaard met een specifiek ritueel dat intensief ervaren wordt.

  • Winter = zweethut ceremonie en gebed
  • Lente = vuurloop ritueel en spiritualiteit
  • Zomer = drum bouwen en creativiteit
  • Herfst = stilte en onze essentie

Een jaartraining heeft als kracht dat het intensief doorwerkt in het dagelijks leven.  Doordat we elke keer de draad terug opnemen bij waar we gebleven waren aan het einde van het vorige blok.  Er wordt aandacht en zorg besteed aan hoe deze materie thuis tussen de blokken door geïntegreerd kan worden.

Elk blok start op vrijdagmorgen om 10u00 en duurt tot zondagnamiddag 17u00.

Prijs = 1750 € voor het traject inclusief overnachtingen en maaltijden.

Er is ook een introductieweekend voorzien voor wie graag wil kennismaken met mij als trainer, mijn manier van werken en de inhoud van de jaartraining.  Deze introductie start op vrijdagavond 20u00 tot zondagmiddag 17u00.

Prijs = 375 € inclusief overnachtingen en maaltijden.

Tussen Kerstmis en Nieuwjaar organiseer ik een 4-daagse samen met Petra Groeneboer.  Het thema terugblikken op het afgelopen jaar en vooruit zien naar het jaar dat komen gaat staat centraal.  Erkennen en dankbaar zijn voor wat het afgelopen jaar gebracht heeft geeft een gevoel van rijkdom.  De gebeurtenissen die pijnlijk waren een plek geven creëert heling.   We brengen tijdens de langste nachten deze twee samen zodat het hart open staat om enthousiast het nieuwe jaar te starten.

De langste nachten gaat altijd door van 27 dec 10u00 tot 30 dec 17u00.

Prijs = 575 € inclusief overnachtingen en maaltijden. 

Kwaadheid is net zoals verdriet en blijheid een emotie die eigen is aan het mens zijn.  Echter niet zoveel mensen weten in onze samenleving hoe er met om te gaan.  Het gevolg is dat ik veel mensen zie bij wie het naar binnen slaat en vroeg of laat leidt tot zelfdestructief gedrag.  Of omgekeerd dat het heel intens naar buiten wordt gericht in de vorm van geweld, agressie en haat.  Tijdens dit weekend staan we stil bij de oorzaken van kwaadheid en worden er vervolgens  handvatten aangereikt over hoe om te gaan met kwaadheid in het dagelijkse leven.  Tenslotte is ook het opnieuw herstellen van de verbinding na een conflict een belangrijk thema dat aan bod komt.  

Deze workshop start op vrijdagmorgen om 10u00 en eindigt zondagnamiddag om 17u00.

Prijs = 435 € inclusief de overnachtingen en maaltijden

Voor bedrijven die op zoek zijn naar een bijzondere teambuilding op een mooie locatie in de natuur, maak ik in overleg een programma dat aansluit bij wat het team op dat moment nodig heeft.  Een ceremonie zoals een vuurloop kan een team bijvoorbeeld echt vleugels geven en doen voelen dat ze het onmogelijke waar kunnen maken vanuit samenhorigheid en de kwaliteiten die elk één van het team in zich draagt.  Er zijn ook groepsruimtes aanwezig om deze formule te combineren met een teamvergadering.

De prijs wordt afgesproken in overleg en is afhankelijk van het aantal deelnemers, de duur van het programma en de gevraagde catering.

© 2018 People & Nature